Versiune:
Data Publicarii:
Copyright:
Faq:
Comentarii:
Download:
new 1.7.3 14 august 2014 rgk.ro info redirecte new plugins and major changes of files RGK_Redirect_Tool_v1.7.3.rar
update 1.7.2 23 august 2011 rgk.ro probleme redirecte server(e).cfg RGK_Redirect_Tool_v1.7.2.rar
update 1.7.1 04 august 2011 rgk.ro probleme redirecte steam update RGK_Redirect_Tool_v1.7.1.rar
update 1.7.0 19 iulie 2011 rgk.ro probleme redirecte MasterServers & dproto RGK_Redirect_Tool_v1.7.0.rar
update 1.6.0 12 iulie 2011 rgk.ro probleme redirecte redirecte pentru serverul public cs.rgk.ro RGK_Redirect_Tool_v1.6.0.rar

Daca intampinati probleme la instalarea sau pornirea redirectelor cititi tuturialul: Tutorial Instalare Redirecte

server.cfg

De ce nu pot modifica/schimba numele din fisierul server.cfg ?

Aceasta problema o intampina in general utilizatorii de Windows 7. In scopul de a asigura o mai mare securitate si fiabilitate a sistemelor de operare Windows, cum ar fi Windows 7, o multime de fisiere de sistem au permisiunile de control si de instalare blocate pentru incredere si au fost restrictionate pentru toti ceilalti utilizatori, inclusiv administratori.

Exista mai multe modalitati de a permite "Full Control" si proprietate pentru administratori mai usor, cum ar fi utilizarea unui script comanda care executa (in locul tau) comenzi in fereastra Command Prompt.
De asemenea este posibil sa adaugati un element de meniu click dreapta pentru meniul contextual care apare cAnd utilizatorul face clic dreapta pe fisiere si foldere, care tin In mod automat controlul deplin si dreptul de proprietate asupra fisierele sau directoarele selectate in calitate de administratori.


Pentru a adauga "Grant Admin Full Control" comanda la meniul click dreapta pe Windows, trebuie doar sa descarcati "GrantAdminFullControl.rar", dezarhivati, si faceti dublu clic pe GrantAdminFullControl.reg sa fuzioneze noi chei de registry si valorile de la sistem.
Intrarile de registry lucreaza pe ambele 32 biti (x86) si 64-biti (x64) .

Download:  GrantAdminFullControl.rar
connection time out

De ce se opreste netul (pica) atunci cand pornesc redirecte ?Orice ISP isi stabileste niste reguli care sunt valabile in reteaua proprie sau pe segmente din aceea retea. Asa ca multi incearca sa isi protejeze clientii cat de cat de raspandirea viermilor, scanari, flood si altele prin limitarea numarului de conexiuni pe o perioada de timp data.

Daca aceasta limita este de exemplu de 10 conexiuni/secunda, iar voi aveti deschise 20 de redirecturi, care trimit update-uri simultan, inseamna 20 de conexiuni pe secunda; ceea ce depaseste limitarea impusa de catre provider (10 conexiuni/secunda).

De regula cand aceasta limita este atinsa, orice noua conexiune este ignorata de catre server-ul ISP-ului, dar mai sunt si cazuri in care ISP-ul are niste setari mai restrictive si daca numarul maxim de conexiuni este depasit, acelui client i se opreste tot traficul catre exteriorul retelei (in Internet) pana cand numarul de conexiuni scade.

Daca atunci cand porniti redirecturile iar acestea isi fac update, depasiti numarul maxim de conexiuni admise de provider, accesul la internet va este blocat automat pana cand numarul de conexiuni de la IP-ul vostru scade (adica pana opriti redirecturile). O data ce ati oprit redirecturile, conexiunea la internet va revine ca prin magie.cs.rgk.ro, rgk, redirecte, redirecte publice, redirecte counter-strike, steam redirect, server redirect, xRedirect, redirecte cs 1.6, redirecte gratuite, vand redirecte, cumpar redirecte, redirecte bune, redirecte 2022, latest server redirect, redirecte cs